Ракети Taurus для України: німецькі депутати написали лист Шольцу

Ракети Taurus для України: німецькі депутати написали лист Шольцу

Депутати німецького Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Циммерманн (Вільні демократи), Антон Гофрайтер ("Зелені") та Андреас Шварц (СДПН) написали листа до канцлера Олафа Шольца та міністра оборони Бориса Пісторіуса, у якому вимагають передати Україні далекобійні ракети Taurus.

Про це повідомляє Tagesschau.

Напередодні наступної зустрічі Контактної групи, відомої як формат "Рамштайн", депутати заявили про необхідність надати Україні подальші зобов'язання для допомоги у боротьбі з рф.

Зокрема, Україна потребує крилатих ракетних комплексів Taurus, які є на озброєнні Бундесверу, для того, щоб цілеспрямовано послабити російську військову логістику, – зазначають в листі.

Відомо, що представники українського уряду запевнили, що ці ракети будуть використовувати винятково на території України.

Ми не бачимо причин сумніватися в цій обіцянці. Німеччина має продовжувати постачання засобів протиповітряної оборони, боєприпасів, лікарняного обладнання та бронетехніки, особливо бойових танків та машин піхоти, – зазначають у листі.

Нагадаємо, НБУ знизив облікову ставку до 20%

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Чому Берлін постачає зброю Єгипту, але не Україні?": лідер німецьких "Зелених" розкритикував уряд Німеччини "Чому Берлін постачає зброю Єгипту, але не Україні?": лідер німецьких "Зелених" розкритикував уряд Німеччини
Співголова німецької партії "Зелених" Роберт Габек розкритикував німецький уряд за те, що він більше дбає про посилення безпеки Єгипту, а не України.
Loading...
Load next