Єрмак обговорив з Салліваном візит Зеленського до США

Єрмак обговорив з Салліваном візит Зеленського до США

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив з радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном майбутній візит Президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів.

Про це повідомляє Керівник Офісу Президента.

Попереду важливий візит Президента України до США. У розмові з радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном обговорили майбутній візит Володимира Зеленського до Сполучених Штатів, ‒ йдеться у заяві.

Єрмак поінформував Саллівана про актуальну ситуацію на полі бою та успіхи Сил оборони у звільненні українських територій від російських загарбників. У ході розмови сторони також обговорили оборонні потреби України та можливості для посилення української армії.

Нагадаємо, Німеччина веде переговори щодо тимчасової передачі Україні систем IRIS-T

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній" Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній"
Володимир Путін, коментуючи інформацію про підготовку Росії до повномасштабного наступу на Україну, сказав, що "червоною лінією" для Росії буде створення загроз для її безпеки, посилаючись на військові навчання НАТО й України в Чорному морі.
Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли
Як зазначається, американські катери Island були включені до складу ВМС України у листопаді 2019 року.
Loading...
Load next