Німеччина не підтримує позбавлення рф права вето в Радбезі ООН

Німеччина не підтримує позбавлення рф права вето в Радбезі ООН

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок виступила проти пропозиції Володимира Зеленського щодо реформи Ради безпеки ООН, а саме, позбавлення рф права вето, через яке робота Організації наразі паралізована.

Про це повідомила Бербок в інтерв’ю телеканалу ARD.

Анналена Бербок наголосила, що Берлін "не підтримує" позбавлення рф права вето в Радбезі "і я чітко й неодноразово говорила про це своїм українським співрозмовникам".

Це не той випадок, коли ми підтримуємо все, що виходить від уряду України. Це також важливо й для обговорень у Німеччині", – сказала Бербок.

Вона також висловила застереження щодо пропозиції Зеленського надати Німеччині місце постійного членства в Раді безпеки ООН.

Ми ж не можемо сказати: гаразд, просто змінімо Раду безпеки. Це буде дещо наївно, – вважає міністерка.

Нагадаємо, Укрзалізниця закупить 44 пасажирські вагони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Loading...
Load next