Угорщина та Польща не прийшли на зустріч координаційної платформи щодо агропродукції України

Угорщина та Польща не прийшли на зустріч координаційної платформи щодо агропродукції України

Відбулась чергова зустріч координаційної платформи з питань експорту і транзиту української аграрної продукції. Утім представники Польщі та Угорщини на неї не прийшли.

Про це повідомив речник Єврокомісії Олаф Гілл.

Зустріч була сфокусована на обміні поглядами щодо пропозицій України.

Всі сторони були запрошені, щоб взяти участь у вчорашньому засіданні. Не було представників від Польщі та Угорщини. Однак, важливо зазначити, що участь не обов'язкова. Ці засідання проводяться регулярно. Єврокомісія продовжує працювати з усіма причетними сторонами — у межах та за межами меж платформи, — заявив Олаф Гілл.

Відомо, що представники двох країн не прийшли на зустріч. У Єврокомісії зазначили, що це була вже 11 зустріч у межах координаційної платформи, яка почала працювати ще влітку.

Дві країни-члени ЄС не взяли участі, але сама платформа дійшла певних позитивних результатів, як так думаю. Ми продовжимо роботу, — наголосила речниця Аріанна Подеста.

Гілл додав, що в усіх зустрічах, які відбувалися, були певні специфічні результати: "Навіть вчора. Був багатий обмін поглядами на план України. Усі сторони можуть брати участь. Платформа — не єдиний наявний контакт між країнами членами ЄС та Україною. Є також двосторонні контакти".

Нагадаємо, Окупанти продовжують завозити на ТОТ пропагандистські підручники

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським
Про це заявив у понеділок в ефірі Польського радіо голова Бюро національної безпеки (BBN) Польщі Павел Солох.
Loading...
Load next