МВФ запустив Фонд на підтримку реформ в Україні

МВФ запустив Фонд на підтримку реформ в Україні

Міжнародний валютний фонд оголосив про запуск Фонду розбудови спроможностей для України.

Про це повідомив голова Нацбанку Андрій Пишний із Марракешу, де проходив захід за участі країн-партнерів, зокрема Литви, Словаччини та Японії.

Гроші з Фонду мають допомогти Україні реалізувати план з розвитку потенціалу, а також успішно впровадити реформи.

Ми всі розуміємо, що війна накладає свої обмеження, тому переконаний, що подібні проєкти дадуть змогу компенсувати їх і зробити нас сильнішими. Ми не будемо відкладати своє життя і свій розвиток на потім. Тим паче, що без підготовки вже зараз, не може бути швидкого відновлення після Перемоги.

МВФ вкотре підтвердив своє лідерство у процесі мобілізації фінансової допомоги для України. Наразі донори вже виділили 14 млн дол. Ціль – зібрати 65 млн дол, - повідомив Пишний.

Нагадаємо, Бербок закликала Ізраїль врахувати гуманітарну ситуацію у Газі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Президент Литви виступає за надання європейської перспективи Україні Президент Литви виступає за надання європейської перспективи Україні
Президента Литви Гітанас Науседа вважає, що важливо надати європейську перспективу асоційованим країнам - Україні, Сакартвелу та Молдові. За словами Президента, інтеграція до внутрішнього ринку ЄС стала б своєчасним стимулом для асоційованих партнерів, тоді як іншу інтеграцію можна запропонувати іншим країнам Східного партнерства відповідно до їх потреб.
Двоє "слуг" вирішили провести час у барі готелю, поки Зеленський говорив про реформи (відео) Двоє "слуг" вирішили провести час у барі готелю, поки Зеленський говорив про реформи (відео)
Спілкуватися з журналісткою депутатки Маргарита Шол та Тетяна Грищенко відмовилися та втекли з бару.
Loading...
Load next