Палата представників Конгресу США затвердила бюджет уряду без допомоги Ізраїлю та Україні

Палата представників Конгресу США затвердила бюджет уряду без допомоги Ізраїлю та Україні

Палата представників Конгресу США затвердила план продовження фінансування роботи федерального уряду країни без урахування допомоги Ізраїлю та Україні.

Про це повідомляє Reuters.

Тепер законопроєкт про тимчасове продовження фінансування уряду має схвалити Сенат, після чого документ направлять Джо Байдену.

Зазначається, що 336 голосів "за" та 95 голосів "проти" стали перемогою спікера Палати представників Майка Джонсона, який зіткнувся з опозицією деяких своїх колег-республіканців під час першого голосування за підсумками свого перебування на посаді.

Законопроєкт про тимчасові витрати продовжить державне фінансування на нинішніх рівнях до 2024 року. Це дасть законодавцям більше часу для розроблення інших законопроєктів.

Деякі республіканці заявили, що вони розчаровані тим, що проєкт не містить різкого скорочення витрат і заходів безпеки на кордоні, яких вони прагнули.

Законопроєкт ухвалили 209 голосами демократів і 127 республіканців. Тоді як 93 республіканці та двоє демократів проголосували "проти".

Документ передбачає продовження фінансування роботи урядових програм та відомств, що займаються питаннями сільського господарства, енергетики, військового будівництва, транспорту та житла, до 19 січня 2024 року. Фінансування роботи інших відомств та програм пропонують продовжити до 2 лютого 2024 року. Законопроєкт не передбачає виділення фінансової допомоги на підтримку Ізраїлю та Україні.

Нагадаємо, ЗСУ захопили плацдарм на лівому березі Дніпра, — Єрмак

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Кинджал Володимира Путіна спрямований у серце України, — американський колумніст Джон Голдберг Кинджал Володимира Путіна спрямований у серце України, — американський колумніст Джон Голдберг
На думку автора, Зеленський слушно стверджує, що США вже мали запровадити санкції проти Росії.
Loading...
Load next