Україна стане членом НАТО після завершення війни й проведення реформ – Столтенберг

Україна стане членом НАТО після завершення війни й проведення реформ – Столтенберг

Україна стане членом НАТО, однак усі союзники сходяться на думці, що вступ до Альянсу під час війни неможливий. Спочатку ЗСУ мають вигнати окупантів.

Про це повідомив генсек НАТО Єнс Столтенберг, передає The Guardian.

Союзники погоджуються, що Україна стане членом НАТО. На зустрічі ми погодимо рекомендації для українців... щодо реформ, оскільки ми продовжуємо підтримувати Київ на цьому шляху до членства в НАТО, - заявив генсек Альянсу.

Проте всі союзники досі погоджуються, що повне членство залишається неможливим у розпал війни, навіть якщо шляхи зближення України та НАТО тривають.

Також Столтенберг закликав Туреччину та Угорщину завершити ратифікацію заявки Швеції на вступ до НАТО.

Нагадаємо, Дискредитував Сили оборони: СБУ повідомила про підозру блогеру з Києва, який робив "скандальні" стріми

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії
В Північноатлантичному альянсі повідомили про те, що Україна готова протистояти російській агресії та може зробити це самостійно. Так, якщо вторгнення Російської Федерації почнеться наступного тижня, українські війська впораються самі.
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Loading...
Load next