Вступ України до ЄС: Іспанія підтримала початок переговорів

Вступ України до ЄС: Іспанія підтримала початок переговорів

Міністр закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Альбарес і очільник МЗС України Дмитро Кулеба 28 листопада провели переговори в Брюсселі.

Про це кожен з них написав в соцмережі X.

Продуктивна розмова з моїм хорошим другом Дмитром Кулебою. Я підтвердив тверду прихильність Іспанії захисту миру, суверенітету і територіальної цілісності України. Також ми підтримуємо початок переговорів про вступ України в ЄС, - написав Альбарес.

Кулеба написав, що вдячний колезі за підтвердження непохитної підтримки Іспанією України у протидії російській агресії, а також за підтримку рішення про початок переговорів щодо вступу України в ЄС.

Ми також обговорили шляхи нарощування потенціалу європейської оборонної промисловості, - повідомив Кулеба.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 56 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми не клуб для обраних”: президент Польщі Дуда підтримав вступ України до ЄС “Ми не клуб для обраних”: президент Польщі Дуда підтримав вступ України до ЄС
Дуда підкреслив що сьогодні "залізна завіса" зроблена не з заліза, а з митних бар'єрів, візових обмежень і відсутності перспектив членства.
Через загрозу вторгнення РФ: делегація Європарламенту відвідає Київ Через загрозу вторгнення РФ: делегація Європарламенту відвідає Київ
Міністри закордонних справ Франції та Німеччини також планують незабаром здійснити візит до Києва.
Україна наполягатиме на виконанні обіцянки щодо отримання ПДЧ під час саміту НАТО Україна наполягатиме на виконанні обіцянки щодо отримання ПДЧ під час саміту НАТО
Україна розраховує на підтвердження в заяві саміту НАТО, який відбудеться 14 червня, щодо обіцянки стосовно майбутнього членства України в Північноатлантичному Альянсі, що прокладе нашій країні шлях до отримання ПДЧ в НАТО.
Loading...
Load next