Мюнхенська безпекова конференція пройде без РФ та Ірану

Мюнхенська безпекова конференція пройде без РФ та Ірану

На цьогорічну Мюнхенську безпекову конференцію, яка пройде з 16 До 18 лютого, не запросили урядовців з Росії, Ірану, а також представників низки німецьких політичних партій.

Про це повідомляє DW.

Очікується, що цьогоріч в конференції візьмуть участь близько 50 лідерів країн та 100 міністрів. На неї зазвичай запрошують високопосадовців, які ухвалюють рішення з політики безпеки, для обговорення поточних і майбутніх викликів.

Днями президент Росії Володимир Путін заявив, що не готовий вести переговори з чинним урядом України. «Іншими словами, серйозної готовності до розмови немає, - зазначив Гойсген.

Він додав, що, за словами представників урядів Німеччини і США, Іран також не зацікавлений в проведенні переговорів.

Тому від обох цих країн в форумі братимуть представники неурядових організацій, а від РФ також - опозиційні політики. Минулоріч Гойсген дотримувався такого ж підходу до питання участі представників Росії.

Хоча довгий час на конференцію було заведено запрошувати політиків усіх партій, представлених у Бундестазі, минулого року її організатори відмовились від такої практики, зокрема, не запросивши представників АдН... Такої ж позиції він дотримуватиметься щодо АдН і цього року. Також на форумі не буде представників новоствореної лівої популістської партії "Союз Сари Ваґенкнехт - здоровий глузд і справедливість" (Bündnis Sahra Wagenknecht - Vernunft und Gerechtigkeit, BSW), - йдеться у повідомленні видання.

Нагадаємо,

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next