Глави МЗС Канади та Британії обговорили безпекові гарантії щодо України

Глави МЗС Канади та Британії обговорили безпекові гарантії щодо України

Міністри закордонних справ Канади та Великої Британії обговорили довготермінові безпекові зобов’язання своїх країн перед Україною та гуманітарну ситуацію на Близькому Сході.

Про це повідомила британська урядовиця на своїй сторінці у соцмережі.

Глави МЗС Канади та Великої Британії Мелані Жолі та Девід Кемерон обговорили довготермінові безпекові зобов’язання своїх країн перед Україною.

Була рада сконтактувати сьогодні зранку із Девідом Кемероном. Ми обговорили нашу співпрацю на Близькому Сході, зокрема потребу звільнення усіх заручників та доставку більшої кількості гумдопомоги до Гази, а також довготермінові безпекові зобов’язання перед Україною.

Нагадаємо, Молдова вже приєдналася до понад 80% санкцій ЄС проти Росії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Великий потенціал тристоронньої співпраці": Україна, Британія і Польща створюють новий альянс "Великий потенціал тристоронньої співпраці": Україна, Британія і Польща створюють новий альянс
Нещодавно президент України Володимир Зеленський заявив про готовність країни до альянсу з іншими країнами, а не тільки з НАТО.
Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України, – BBC Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України, – BBC
Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України. Раніше дозвіл на добровільний виїзд своїх дипломатів дали США.
"В нас тепліше": Єрмак заявив, що радники трьох лідерів "Нормандської четвірки" зустрінуться в Києві "В нас тепліше": Єрмак заявив, що радники трьох лідерів "Нормандської четвірки" зустрінуться в Києві
За словами Єрмака, цього тижня він вже розмовляв з нормандськими радниками напередодні їхнього візиту до Москви.
Loading...
Load next