Речник МЗС України Ніколенко йде з посади

Речник МЗС України Ніколенко йде з посади

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко поінформував, що йде з посади.

Про це Олег Ніколенко повідомив у соцмережі.  

Це був мій останній тиждень на посаді речника міністерства закордонних справ України. 3,5 роки, більша частина з яких припала на найважчу сторінку в історії нашої країни. Бути речником МЗС України для мене була велика честь та відповідальність. І я вдячний міністру Дмитру Кулебі за високу довіру і можливість весь цей час працювати разом, ‒ йдеться у дописі Ніколенка.

Він також подякував всій команді пресслужби відомства та колегам у департаменті.

Разом ми вивели комунікації української дипломатії на глобальний рівень. Можемо пишатися, що нині наші підходи задають світові тренди, на них рівняються, вивчають та переймають в різних країнах світу. Дякую колегам в міністерстві в Києві та за кордоном за злагоджену командну роботу. Після російського повномасштабного вторгнення наші дипломати говорили потужним проактивним голосом. Це було надзвичайно важливо як в контексті викриття злочинів Росії, так і залучення міжнародної підтримки для нашої боротьби, ‒ написав Ніколенко.

Крім цього, Ніколенко подякував журналістам, з якими комунікував протягом перебування на посаді речника українського зовнішньополітичного відомства.

Моя глибока вдячність всім колегам-журналістам, з якими я мав честь працювати ці роки. Україна тримається перед зовнішнім ворогом в тому числі й завдяки вашому професіоналізму, невпинній праці та самовідданості, ‒ написав він.

Він додав, що розпочинаючи свій новий дипломатичний розділ, і надалі будемо максимально плідно працювати разом на благо інтересів нашої держави. Слава Україні!

Нагадаємо, У Харківській області рятувальники зазнали прицільної атаки ворожим дроном

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Буде боляче Лукашенку": МЗС України відреагувало на заяву щодо запрошення бойовиків "ЛНР" до Білорусі "Буде боляче Лукашенку": МЗС України відреагувало на заяву щодо запрошення бойовиків "ЛНР" до Білорусі
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що своїми діями самопроголошений президент Олександр Лукашенко підштовхує Україну до того, щоб вона реагувала на його дії. Проте у такій ситуації Україна "діятиме зважено".
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Loading...
Load next