РФ "не є агресором", а підтримувати Україну - "не вихід" - Віцеспікер парламенту Словаччини

РФ "не є агресором", а підтримувати Україну - "не вихід" - Віцеспікер парламенту Словаччини

Лідер ультраправої Словацької народної партії (SNS), яка входить до урядової коаліції, Андрей Данко заявив, що Росія не є агресором у війні проти України, а просто захищає свої інтереси.

Про це повідомляє RTVS.

Данко висловив думку стосовно того, кого він вважає агресором у повномасштабній війні Рф проти України, заявивши, що "життя не чорно-біле" і до цього "доклали руку всі, навіть українці, які не змогли розібратися з російською національною меншиною".

Росіяни прийшли на цю територію з почуттям допомоги своїй нації, ‒ наголосив він.

Однак коли віцеспікеру парламенту Словаччини нагадали, що Росія порушила міжнародне право, коли вторглась в Україну, він заявив, що міжнародне право порушують і інші країни, зокрема, Ізраїль та США.

Ставати на бік України - це не вихід, Росія не є агресором, вона відстоює свої інтереси, ‒ додав лідер SNS.

На його думку, найголовніше завдання Словаччини у війні РФ проти України є недопустити, щоб конфлікт не торкнувся їхньої території.

Нагадаємо, Латвія завершила укріплення пунктів пропуску на кордоні з РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next