У нас немає "плану Б" на випадок поразки України – Прем'єрка Естонії

У нас немає "плану Б" на випадок поразки України – Прем'єрка Естонії

Естонська прем'єр-міністерка Кая Каллас закликала західні держави посилити військову підтримку України з огляду на те, що в разі перемоги Росії її держава стане наступною мішенню агресії.

Про це вона повідомила в інтерв'ю BBC.

Каллас наголосила, що уряд Естонії виділяє на підтримку України понад 1% свого ВВП.

Якби кожна країна НАТО зробила це, Україна перемогла б, – заявила вона.

Прем'єрку Естонії спитали, чи є в країни "план Б" на випадок, якщо Україна програє нинішню війну, а російське вторгнення зрештою буде успішним.

У нас немає "плану Б" на випадок перемоги Росії, тому що тоді ми перестанемо зосереджуватися на плані А, – відповіла Каллас, маючи на увазі допомогу Україні в протистоянні російському вторгненню.

Також вона додала, що ми не маємо піддаватися песимізму. Перемога в Україні – це не лише територія. Якщо Україна приєднається до НАТО, навіть не маючи певної території, то це буде перемогою, тому що вона буде під парасолькою НАТО.

Прем'єрка Естонії наголосила, що Росія здійснює гібридну війну проти Заходу і "хоче посіяти страх у наших суспільствах".

Нагадаємо, Окупанти вбили в Україні вже 550 дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next