Єврокомісія підтримує початок переговорів про вступ України до ЄС

Єврокомісія підтримує початок переговорів про вступ України до ЄС

Європейська комісія засвідчила, що Україна виконала чотири додаткових реформи, необхідні для початку переговорів про вступ до Європейського Союзу.

Про це повідомив Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль.

Єврокомісія підтримує початок переговорів про вступ України до ЄС. Вдячні за позитивну оцінку нашого євроінтеграційного прогресу. В озвученому висновку ЄК йдеться про те, що Україна продовжує системні зусилля щодо приєднання до ЄС та виконала всі 4 додаткові кроки-реформи, – заявив він.

Шмигаль зазначив, що відтепер Україна очікує від європейських партнерів на наступний крок – початок переговорів про членство в Євросоюзі вже цього місяця.

Український народ щодня виборює право бути в колі європейської родини у війні проти російського агресора, – наголосив він.

Нагадаємо, СБУ затримала в Києві колишню народну депутатку, яка разом зі спільниками щомісяця "заробляла" на ухилянтах

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео) На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.
Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним
Президент США поговорив із лідерами Німеччини, Італії, Франції і Британії .
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Loading...
Load next