Зеленський: Україна розробить детальний план закінчення війни до кінця року

Зеленський: Україна розробить детальний план закінчення війни до кінця року

Україна до кінця 2024 року прагне розробити зрозумілий і детальний план закінчення війни з росією. 

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції зі своєю словенською колегою Наташею Пірц Мусар.

Як зауважив Зеленський, після Саміту миру Київ детально працює над трьома планами щодо енергетики, продовольчої безпеки та обмінів. Глава держави зауважив, що бачення щодо цих питань підготують уже найближчим часом.

Всі інші пункти “формули миру” ми також розробимо і підготуємо сукупний план, який буде на столі перед усіма нашими партнерами. Для нас дуже важливо показати план закінчення війни, який буде підтриманий більшістю світу. Це дипломатичний шлях, над яким ми працюємо, — заявив Зеленський. 

Водночас глава держави наголосив, що не все залежить від України.

Як зазначив Зеленський, Київ прагне розробити план щодо завершення війни до кінця 2024 року. Паралельно президент вважає за потрібне посилювати можливості України на полі бою. 

Нагадаємо, Бурштинська ТЕС після російських обстрілів не підлягає відновленню

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next