Зеленський готовий зустрітися з Трампом, щоб почути його мирний план

Зеленський готовий зустрітися з Трампом, щоб почути його мирний план

Якщо колишній президент США Дональд Трамп має план щодо швидкого припинення російсько-української війни, то він повинен про нього розповісти сьогодні.

Про це в інтерв’ю агентству Bloomberg повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Якщо Трамп знає, як закінчити цю війну, він має сказати нам сьогодні. Якщо є ризики для української незалежності, якщо ми втратимо державність – ми хочемо бути до цього готові, ми хочемо про це знати, – заявив він.

Президент також додав, що «потенційно готовий» зустрітися з Трампом, щоб почути пропозиції його команди щодо завершення російсько-української війни.

Вони не можуть планувати моє життя і життя наших людей та наших дітей. Ми хочемо зрозуміти, чи будемо мати в листопаді потужну підтримку США, чи залишимося самі, – зазначив глава держави.

Нагадаємо, Литва висловила рф протест через порушення повітряного простору

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
Loading...
Load next