У Туреччині заблокували доступ до Instagram

У Туреччині заблокували доступ до Instagram

Управління з питань інформаційно-комунікаційних технологій Туреччини заблокувало доступ до Instagram. Це може бути пов’язано із вбивством в Ірані лідера політбюро ХАМАСу Ісмаїла Ганії.

Про це повідомляє турецька служба Deutsche Welle.

У відомстві не вказали причини закриття доступу до цієї соцмережі. Імовірно, таке рішення ухвалили після того, як керівник відділу комунікацій Фахреттін Алтун розкритикував Instagram після того, як у соцмережі масово видаляли дописи зі співчуттями щодо загибелі Ісмаїла Ганії.

Посадовець написав на своїй сторінці в Х, що рішуче засуджує Instagram, наголосивши, що «це дуже чітка і явна спроба цензури». Утім, офіційно ніхто не заявляв, що блокування соцмережі пов’язано із вбивством Ганії.

Нагадаємо, В Ізраїлі закликають громадян уникати поїздок за кордон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Повернутися до очних зустрічей: Туреччина запропонувала Стамбул для проведення засідань ТКГ Повернутися до очних зустрічей: Туреччина запропонувала Стамбул для проведення засідань ТКГ
25 січня відбулося останнє засідання ТКГ. За словами представника української делегації, Москва дала вказівку не загострювати ситуацію перед зустріччю нормандських радників.
Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують
Про це заявив Президент Туреччини Ердоган.
Loading...
Load next