Порушення санкцій проти РФ: Литва оштрафувала дві компанії

Порушення санкцій проти РФ: Литва оштрафувала дві компанії

У Литві оштрафували дві компанії, зареєстровані в державі, на загальну суму 20 тис. євро за порушення санкцій, запроваджених проти Росії.

Про це повідомила литовська митниця.

Зазначено, що на кожну компанію наклали штраф у розмірі 10 тис. євро, оскільки, за інформацією митниці, вони надавали послуги з тимчасового зберігання, оформлення митних документів, представництва на митниці та задекларованих товарів виробництва компаній РФ, які є у підсанкційному переліку юридичних осіб.

Відомо, що з Росії відвантажувалися технічний вуглець та ізопреновий каучук.

Нагадаємо, У США підтвердили, що Іран передав РФ балістичні ракети

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Loading...
Load next