Президентка Грузії підтвердила намір балотуватися на другий термін

Президентка Грузії підтвердила намір балотуватися на другий термін

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі заявила про свою готовність балотуватися на другий термін.

Про це повідомляє Грузия Online.

Зурабішвілі наголосила, що готова взяти на себе велику відповідальність, зокрема, й піти на другий термін, щоб повернути Грузію на європейський шлях.

Якщо запропонована мною "Грузинська хартія" набуде чинності, я готова бути перемовником з нашими європейськими партнерами, ‒ розповіла вона про мотиви свого політичного рішення.

На питання, чого президент Грузії очікує від Франції та ЄС з урахуванням призупинення фінансової допомоги, Зурабішвілі відповіла, що вони мають повторювати, що дії теперішньої влади Грузії "суперечать європейським принципам".

Маю на увазі закон про іноагентів та інші закони. Я не прихильник санкцій. Це може бути неправильно витлумачено населенням, але це не заважає йому оголосити про те, що станеться після виборів, якщо проросійська орієнтація підтвердиться, ‒ заявила вона.

Також Зурабішвілі наголосила, що парламентські вибори 26 жовтня мають екзистенційне значення – повернення в минуле, до Росії, чи справжня доля Грузії – Європа.

Нагадаємо, Британія ввела санкції проти Повітряно-космічних сил РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Син Каддафі подав заявку на вибори президента Лівії Син Каддафі подав заявку на вибори президента Лівії
Син колишнього лівійського лідера Муамара Каддафі Саїф Аль-Іслам бере участь у виборах.
Відома людина-неполітик або чинний президент: медіаексперт припустив, хто стане наступним лідером держави Відома людина-неполітик або чинний президент: медіаексперт припустив, хто стане наступним лідером держави
Він підкреслив, що наразі в медіа стало дуже багато Дмитра Гордона.
Loading...
Load next