Ілон Маск виступив на мітингу Трампа: деталі

Ілон Маск виступив на мітингу Трампа: деталі

Американський мільярдер Ілон Маск виступив на передвиборчому мітингу кандидата в президенти США Дональда Трампа в місті Батлер у штаті Пенсильванія, де влітку на нього скоїли замах.

Про це стало відомо з трансляції мітингу.

Він заявив, що республіканець має виграти на виборах, адже його суперники нібито намагаються відібрати в людей свободу слова. Трамп представив Маска як «великого джентльмена», людину, що «захистила свободу слова», а його компанію SpaceX єдиною причиною, з якої США нібито можуть надсилати своїх астронавтів у космос.

У відповідь той сказав, що «справжній тест на чийсь характер — це те, як він поводиться під обстрілом». За його словами, один президент «не може зійти по сходах», а інший — «трусить кулаком після того, як у нього стріляли».

Ілон Макс також назвав прийдешні вибори «найбільш важливими за все наше життя», адже, мовляв, суперники Трампа намагаються «забрати» в громадян свободу слова та право носити зброю.

Президент Трамп має виграти, щоб зберегти Конституцію. Він має виграти, щоб зберегти демократію в Америці, — заявив Маск.

Трамп пообіцяв, що США висадяться на Марсі до кінця його другого терміну, якщо його переоберуть.

Нагадаємо, Україні пропонують модель «земля в обмін на НАТО» для завершення війни – Financial times

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next