У КНДР протягом тижня в армію вступило близько 1,4 млн молодих людей

У КНДР протягом тижня в армію вступило близько 1,4 млн молодих людей
Державні ЗМІ Північної Кореї заявили, що цього тижня близько 1,4 млн молодих людей, включно зі студентами та представниками молодіжної спілки, вступили або повернулися в армію.

Інформаційне держагентство KCNA заявило, що молоді люди сповнені рішучості боротися у "священній війні зі знищення ворога зброєю революції".

Про це повідомляє агентство Reuters.

Якщо почнеться війна, РК (Південна Корея - ІФ-У) буде стерта з лиця землі. Оскільки вона хоче війни, ми готові покласти край її існуванню, - йдеться в повідомленні KCNA.

Заява КНДР про те, що лише за два дні до Корейської народної армії записалося понад мільйон молодих людей, пролунала в той час, коли напруженість на Корейському півострові сягнула високого рівня.

За інформацією Reuters, торік північнокорейські ЗМІ зробили аналогічну заяву щодо своїх громадян, які добровільно вступають до лав збройних сил, щоб битися проти Сполучених Штатів.

Нагадаємо, Британія опрацьовує свої пропозиції щодо ударів України по цілях у стратегічній глибині РФ - Сирський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рапорт було написано у вересні: ексголова військової розвідки Василь Бурба звільнився з армії Рапорт було написано у вересні: ексголова військової розвідки Василь Бурба звільнився з армії
За словами ексрозвідника, міністр оборони Олексій Резніков підписав його рапорт на звільнення 15 грудня.
Loading...
Load next