Поліція склала акти на порушників карантину у львівському транспорті

Поліція склала акти на порушників карантину у львівському транспорті
Стоячі та без масок.Враховуючи зростання кількості інфікованих у Львові, створили мобільні групи, які перевіряють дотримання карантинних заходів у місті.

Стоячі та без масок.

Враховуючи зростання кількості інфікованих у Львові, створили мобільні групи, які перевіряють дотримання карантинних заходів у місті.

Протягом 24-25 червня було перевірено транспорт на 3 проміжних зупинках - вулиця Личаківська, Городоцька та проспект Чорновола.

Це, зокрема, представники патрульної поліції, Укртрансбезпеки, міського управління транспорту та моніторингових груп «Львівелектротрансу».

Як повідомили у мерії, було обстежено 394 транспортних засоби: 218 автобусів та 176 трамваїв і тролейбусів.

Зафіксували 352 стоячих людини, без масок їхали 98 пасажирів та 8 водіїв. Поліція склала 7 протоколів на порушників.

Зазначимо, при перевезенні стоячих пасажирів, відсутності засобів індивідуального захисту поліція складає акт про вчинення адмінпорушення, що може загрожувати штрафом – від 17 до 34 тисяч гривень для водія, а також від 34 до 170 тисяч гривень для перевізника.

Нагадаємо, що у Львові з’явився мурал пам’яті співака-воїна. З пам’яттю про митця та вдячністю за його вчинок у Львові на четверті роковини смерті відкрили стінопис, на якому зображений Василь Сліпак.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Loading...
Load next