Українці їдять свинини менше ніж європейці

Українці їдять свинини менше ніж європейці
В Україні споживають сала менше ніж у Європі.Зазначається, що середньостатистичний громадянин нашої держави за рік споживає 15 кілограмів цього цінного на жири продукту.

В Україні споживають сала менше ніж у Європі.

Зазначається, що середньостатистичний громадянин нашої держави за рік споживає 15 кілограмів цього цінного на жири продукту.

У той, час коли житель ЄС з'їдає на 30 більше, тобто 45 кілограмів сала за рік. До того ж, 40 – в Китаї, 38 – у Білорусі, 30 – в Росії.

Саме це призвело до скорочення поголів'я свиней. Якщо зараз в Україні тримають понад 5 мільйонів свиней, то ще п’ять років назад ця цифра сягала понад 8 мільйонів.

Експерти передбачають, що в найкращому випадку така тенденція продовжуватиметься протягом 10 років.

Проте, українці знаходяться на 3 місці за кількістю вживаного молока, і на другому - за обсягом цукру. Ці продукти, а також масло, соняшникова олія, м'ясні вироби знизилися в ціні на 0,2-1,6%.

Нагадаємо, що вступив в дію законопроєкт щодо малозабезпечених сімей. Він є чинним уже з 1 липня.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Мовний скандал у харківському кафе: з клієнтів глузували через українську (відео) Мовний скандал у харківському кафе: з клієнтів глузували через українську (відео)
У Харкові працівник кафе нахамив відвідувачами через те, що вони просили спілкуватися з ними українською.
У Львові завершується реконструкція вулиці Чернівецької
Це має покращити добирання до головного залізничного вокзалу. Дорожники повинні прокласти ще другий шар асфальту та завершити облаштування інженерних мереж.
Loading...
Load next