У Львові визначили індекс щастя молоді

У Львові визначили індекс щастя молоді
Задоволені життям!Опитали містян віком від 14 до 35 років. Люди саме такого віку згідно із законодавством потрапляють під визначення «молодь».

Задоволені життям!

Опитали містян віком від 14 до 35 років. Люди саме такого віку згідно із законодавством потрапляють під визначення «молодь».

Кінцева вибірка сформована на базі 400 анкет із запитаннями щодо оцінки міських інформаційно-комунікаційних технологій, освіти, здоров’я, економічної можливості, безпеки та політичної участі.

Як результат, індекс добробуту молоді Львова становить 0,71 із 1. Керівниця програми аналізу та досліджень Інституту міста Тетяна Приходько пояснила, що це досить високий показник, проте ще є над чим працювати.

Тетяна додає: "Дуже важливо, щоб молодь долучалася до подібних опитувань, і в них пропонувала свої рішення до проблем у місті".

Таке дослідження ініціювали Львівський міський молодіжний центр разом із Фондом народонаселення ООН.

Таке дослідження ініціювали Львівський міський молодіжний центр разом із Фондом народонаселення ООН.

До слова, вперше, у тестовому режимі, його провели 2017 року у Кременчуці, а у 2019 — до ініціативи долучився Львів та ще 9 міст.

Керівник організації Олег Малець повідомив: "Коли ініціатива розшириться у межах всієї України, ми будемо мати цілісну картину в розрізі регіонів та окремих міст. Тоді міста зможуть об'єднуватися і спільно вирішувати якусь із проблем. Важливе це дослідження також тим, що молодь є почутою".

Нагадаємо, що голова Національного банку України йде у відставку. Яків Смолій пояснив, що відчуває на собі систематичний політичний тиск, який робить неможливою його ефективну діяльність, а також чинне виконання обов’язків керівника НБУ.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next