До уваги водіїв: другий етап реконструкції вул. Шевченка

До уваги водіїв: другий етап реконструкції вул. Шевченка
З 8 липня ділянку від вул. Хорватської до Ярослава Мудрого перекривають на капітальний ремонт. Проєктом передбачене повне перевтілення простору між фасадами будинків.

З 8 липня ділянку від вул. Хорватської до Ярослава Мудрого перекривають на капітальний ремонт. Проєктом передбачене повне перевтілення простору між фасадами будинків. Зокрема, замінять всі комунікації та облаштують нове дорожнє покриття.

«В цій ділянці будуть облаштовані велодоріжки, хідники, слоти для паркування, трамвайні колії і міняються всі інженерні мережі. Також буде частково збережено озеленення,частково замінено в залежності від інженерних мереж» − розповідає заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради − Андрій Білий.

Водії обурюються через тимчасові незручності, але ладні миритись з ними, бо кажуть,що їм вже набридло їздити ямистою дорогою.

Окрім керманичів, з труднощами зіштовхнуться і пасажири громадського транспорту, адже зміниться схема руху маршруту №17. Відтепер він їхатиме через вул. Сяйво, вул. Левандівську і на вул. Городоцьку.

Загалом, на реконструкцію саме цієї ділянки вулиці передбачено  майже 59 мільйонів гривень. Ремонт планують закінчити до кінця 2020 року.

Нагадаємо, що роботи щодо квазікільця на вул. Шевченка-Левандівська-Залізнична зараз на фінальному етапі. Вже покладено трамвайні плити, дорожники облаштовують покриття та колію. До кінця цього місяця роботи тут завершать.

https://www.youtube.com/watch?v=RLOQhZDBf_g

Авторка: Ірина Ткачук

Loading...
Load next