З 17 липня відкриють дитячі садки у Львові

З 17 липня відкриють дитячі садки у Львові
Сьогодні, 14 липня, у Львові міська комісія з питань ТЕБ і НС розгляне питання щодо відновлення роботи садочків. Як зазначив мер міста Андрій Садовий, театри й кінозали також мали б уже функціонуват

Сьогодні, 14 липня, у Львові міська комісія з питань ТЕБ і НС розгляне питання щодо відновлення роботи садочків. 

Як зазначив мер міста Андрій Садовий, театри й кінозали також мали б уже функціонувати. Проте, відповідне рішення має спершу прийняти обласна комісія.

Пресслужба міської ради повідомляє: "Ми сьогодні будемо проводити нашу міську комісію, тому що вчора регіональна дозволила відновити роботу садочків. Напевно з п’ятниці або з понеділка почнемо відкривати садочки, бо треба закупити і працівники мають бути готові вийти на роботу. Сьогодні-завтра наші працівники обдзвонять батьків — яка в кого ситуація, хто є у Львові, і скільки дітей будуть відвідувати садки".

Між іншим, у Львові від початку карантину не працюють дитячі садки. Тому батьки почали збиратись на мітинги.

Додамо, що у Львові та на Львівщині 7254 підтверджених випадків зараження COVID-19. З них 1142 - одужали, 188 - померли.

Нагадаємо, що у Львові відкрили унікальний кабінет обстеження слуху у дітей. Раніше, щоб перевірити слух у дитини, потрібно було вистояти черги у сурдологічний кабінет, який розташовувався у Львівські обласній лікарні.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Підтримка українців з окупованих територій: як отримати виплати Підтримка українців з окупованих територій: як отримати виплати
Розмір допомоги становитиме 2 220 грн на особу/місяць.
У Мінкульті назвали необхідну суму для відновлення костелу Святого Миколая (відео) У Мінкульті назвали необхідну суму для відновлення костелу Святого Миколая (відео)
Відновлювальні та протиаварійні роботи у костелі Святого Миколая почнуть через місяць. Наразі використовувати будівлю не можна – існують ризики.
Netflix придбав фільм "Носоріг" Олега Сенцова: початок онлайн прокату планується весною Netflix придбав фільм "Носоріг" Олега Сенцова: початок онлайн прокату планується весною
Українську сторону виробництва представляють продюсер Денис Іванов («Артхаус Трафік») та Олег Сенцов («Край Кінема»).
Loading...
Load next