У Львові продовжують підсвічувати храми

У Львові продовжують підсвічувати храми
Святині засяяли по-новому.Так, з початку року комунальники підсвітили вже 10 церков. Як повідомляють у мерії, у планах міста завершити до кінця року роботи із підсвітки ще близько 20 об'єктів.

Святині засяяли по-новому.

Так, з початку року комунальники підсвітили вже 10 церков.

Як повідомляють у мерії, у планах міста завершити до кінця року роботи із підсвітки ще близько 20 об'єктів. А саме церкву влмч. Бориса і Гліба (перехр. Стрийська-Наукова церкву Зіслання Святого Духа (вул. Трильовського) храм Собору Івана Хрестителя (вул. Зубрівська) храм Пресвятої Трійці (вул. Шевченка) храм Всіх Святих Українського Народу (Миколайчука) церква Св. Ольги та Єлизавети (вул. Кропивницького) церква Св. Йосафата (вул. Замарстинівська) церква святих Ольги і Володимира (вул. Симоненка) храм Всіх Святих Українського Народу (вул. Петлюри) церква благовіщення Пресвятої Богородиці (вул. Пасічна).

Цим займається ЛКП «Львівсвітло».

Роботи розпочали ще торік, спочатку у центральній частині міста. Зокрема, у зоні ЮНЕСКО.

Варто додати, що  2019 році у місті підсвітили 11 церков, а також пам’ятник Королю Данилу Галицькому та телевежу.

«Минулого року ми поставили собі за ціль оновити підсвітку сакральних споруд, у першу чергу, у центральній частині міста. Йдеться про зону ЮНЕСКО, вона є величною у своїй красі, а світло підсилює і демонструє усю красу і велич наших міських храмів», — повідомив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Нагадаємо, що продають будинок генерала-ректора Ткачука за Львовом за 1,95 млн доларів. Будинок належить ректорові Академії Сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного генералу Павлові Ткачуку, хоча він ніколи не фігурував у його декларації.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові починається конкурс з відзначення працівників музеїв
Управління культури ЛМР оголошує прийом заяв на участьМета заходу: мотивація до розвитку сучасних підходів та творчих ініціатив у музейному середовищі міста.
Loading...
Load next