Бібліотеки Львова відновили роботу

Бібліотеки Львова відновили роботу
Щоправда, наразі лише у форматі видачі книжок.Про це повідомив міський голова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці в Facebook.

Щоправда, наразі лише у форматі видачі книжок.

Про це повідомив міський голова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці в Facebook. Він зазначає, що їх робота буде здійснюватись згідно з усіма карантинними вимогами.

Андрій Москаленко пояснив: "Зараз бібліотеки здійснюють обмежений режим роботи в форматі абонементів. Сподіваємось, що бібліотеки та медіатеки вже зовсім скоро зможуть відновитись повноцінно".

Минулого тижня з метою часткового відновлення діяльності міських закладів культури, спеціальною комісією було обстежено стан готовності їх до поступового виходу з карантину та відновлення роботи.

Обстеження інституцій культури проводилося 7 та 8 липня. Комісія перевірила міські бібліотеки ЦБС для дітей та ЦБС для дорослих, народні доми, Будинок органної та камерної музики, Палац культури ім. Г. Хоткевича, ЛКП «Центр О. Довженка», ЛКП «Львівський кіноцентр», ЛКП Львівський парк культури ім.Б.Хмельницького, міські музеї та театри, приватні кінотеатри.

За результатами перевірки фахівці зазначили, що усі інституції забезпечені дезінфекторами, безконтактними термометрами та масками.

Варто зазначити, одну з найбільших міських медіатек на вулиці Симоненка, 10 хочуть виселити з приміщення.

Як пояснює Андрій Москаленко, право власності на це приміщення зареєстрував квартирно-експлуатаційний відділ Львова Міністерства оборони України. Мерія готова до перемовин, щоб бібліотека залишилась у цій будівлі.

Мерія скерувала відповідний лист від міського голови на міністра оборони щодо розв'язання цієї проблеми.

https://www.youtube.com/watch?v=BQfY8b0CFsA

Нагадаємо, що товариство пошуку жертв війни «Пам’ять» відкрило музей у Конопниці. З гвинтівкою у руках та у камуфляжному одязі: так у музеї зустрічають відвідувачів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next