За яких умов Болгарія пускатиме туристів з України?

За яких умов Болгарія пускатиме туристів з України?
Ще один кордон відкрито.Болгарія відкрила кордон для українців. Влада держави звільнила громадян України від тестування на COVID-19 та, навіть, 14-денної ізоляції.

Ще один кордон відкрито.

Болгарія відкрила кордон для українців.

Влада держави звільнила громадян України від тестування на COVID-19 та, навіть, 14-денної ізоляції.

Про це заявили у посольстві України в Болгарії: "Згідно з рішенням Міністра охорони здоров'я РБ від 15.07.2020 № РД-01-405 починаючи з 16 липня громадянам України дозволено в'їжджати на територію Болгарії без проходження 14-денного карантину і без тесту на коронавірус".

Варто зауважити, що за попередніми даними, в Болгарії від початку пандемії підтверджено 7645 випадків COVID-19, з яких 283 - летальні.

Водночас усі прибулі з країн, які є у «червоному списку», після в'їзду в країну повинні пред'явити документ, що підтверджує негативний результат тесту на коронавірус, проведеного за 72 години до в'їзду в країну. Громадяни, які не надають такий документ, перебувають під 14-денним карантином.

Додамо, що також Туреччина, Албанія, Єгипет, Мальдіви відкриті для українських туристів без проходження 14-денного карантину і без тесту на коронавірус.

Проте, готелі курортів мають багато нововведень, основні з яких: масковий режим на реєстраційній стійці, обов'язкове дотримання соціальної дистанції у півтора метра, подвійна дезінфекція багажу, вимірювання температури при кожному відвідуванні публічних зон готелю, обов'язкова і самоізоляція в спеціалізованих готелях за умови, якщо вона підвищена до отримання результатів тесту. Відстань між столиками в ресторанах становить 1,5-2 метри.

Окрім цього, певні готелі скасували розміщення з тваринами на період карантину. Про це повідомила туристична компанія.

А Хорватія та ОАЕ вимагають проходження тесту перед поїздкою (довідка про наявність негативного результату тесту на COVID-19 обов'язкова).

Що стосується дії надзвичайної епідемічної ситуації в Болгарії, то влада країни прийняла рішення продовжили її до 31 липня. 

Нагадаємо, що в Іспанії вже другий регіон закрили на повторний карантин. Повернення обмежень.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Нові страви для шкільного меню: Клопотенко створює рецептурну збірку для шкіл Нові страви для шкільного меню: Клопотенко створює рецептурну збірку для шкіл
Нові рецепти повинні допомогти установам формувати різноманітні унікальні меню, які також відповідатимуть новим нормам харчування учнів. 
Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році Influencer Marketing Day: як просуватися через блогерів і лідерів громадської думки в 2021 році
Всього за останні 5 років influencer-маркетинг виріс від невідомості до форми маркетингу, зрозумілою і незамінною для брендів будь-якої величини.
Loading...
Load next