"Укрзалізниця" відновила продаж квитків на Чернівці

"Укрзалізниця" відновила продаж квитків на Чернівці
Ще кілька потягів знову їздитиме через Львів. Пресслужба компанії повідомила: "Квитки можна буде придбати вже зараз, а здійснити подорож - з наступного тижня.

Ще кілька потягів знову їздитиме через Львів.

Пресслужба компанії повідомила: "Квитки можна буде придбати вже зараз, а здійснити подорож - з наступного тижня. Таким чином "Укрзалізниця" розширила перелік поїздів, завдяки яким українці можуть дістатися до місць відпочинку в Західній Україні".

З наступного тижня курсуватимуть поїзди:

  • №136/135 Чернівці - Одеса щоденно з Чернівців з 21 липня, з Одеси з 22 липня;
  • №702/701 Львів -Чернівці вирушатиме зі Львова з 20 липня (щодня, крім середи), з Чернівців з 21 липня (щоденно, крім четверга);
  • №7/8 Київ - Чернівці курсуватиме щодня з Києва з 21 липня, з Чернівців з 22 липня.

16 липня компанія надає можливість поїхати до столиці та назад.

Окрім того, відновили й приміське сполучення. З 20 липня, понеділка повернулись на маршрути приміські поїзди сполученням Здолбунів – Ковель, Луцьк – Здолбунів та Ковель – Луцьк.

А також «Укрзалізниця» частково відновила курсування транспорту на Рівненщині та Волині.

Окрім цього, у напрямку міста Лева їздить близько 20 поїздів, з Івано-Франківська - 6, з Ужгорода - 5.

В компанії зауважили, що поновили продаж квитків до Західної України з метою забезпечення попиту, у тому числі доставляння туристів до відпочинкових місць.

Нагадаємо, українським туристам, які повернулись з-за кордону, не потрібно буде сидіти вдома протягом двох тижнів, якщо ПЛР-тест покаже негативний результат. Дослідження можна зробити у будь-якій лабораторії, акредитованій Центром громадського здоров’я.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next