У Львівській області розглядають можливості індустріального туризму

У Львівській області розглядають можливості індустріального туризму
Представники управління туризму та курортів облдержадміністрації відвідали Червоноград та Сокальщину.

Представники управління туризму та курортів облдержадміністрації відвідали Червоноград та Сокальщину. Їхня мета – оглянути туристичні локації та напрацювати нові туристичні маршрути.

Заступник начальника управління туризму та курортів облдержадміністрації Тарас Лозинський разом з колегами спустилися у 530-метрову копальню "Шахта "Лісова" ДП "Львіввугілля" 29 липня, в середу.

"Для Львівщини розвиток туризму є одним із пріоритетних завдань. Наша  область пропонує медичний та оздоровчий туризм, а також екологічний, активний, пізнавальний, релігійний, гастрономічний. Ми подумали, а чому б не запропонувати мандрівникам індустріальний туризм? Багато ж туристів  шукають справжніх експериментів, нових емоцій, цікавляться процесами виробництва", - розповів Тарас Лозинський.

Також він додав, що переконався у реальності створення екскурсійних турів у шахту, музею з експозиціями, сувенірної продукції й бренду. Найважливіше у цій ідеї основне – безпека туристів.

Окрім цього, група відвідала Червоноград з метою визначити об’єкти, які варто популяризувати та пропонувати туристам для огляду. У місті тепер можна легко дістатись до основних туристичних локацій.

Церква Святого Володимира та монастир Святого Юра в Червонограді

"У шахтарському Червонограді є чудові сакральні об’єкти – церква Святого Володимира та монастир Святого Юра, – пояснив Тарас Лозинський. – Вражає також Палац Потоцьких – видатна пам'ятка архітектури середини ХVІІІ століття. Сьогодні тут розміщена філія Львівського музею історії релігії. Із завідувачкою філії Галиною Гриник обговорили перспективи розвитку палацу та відновлення лівого крила, що постраждала від пожежі".

Нагадаємо, що Львів відзначив 155-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького. Саме так сучасники називають митрополита Андрея Шептицького.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next