У Львові трамвай №6 курсуватиме до головного вокзалу з 1 серпня

У Львові трамвай №6 курсуватиме до головного вокзалу з 1 серпня
Повернення на старий маршрут.Під час ремонту площі Двірцевої маршрути рейкових, що прямували до головного вокзалу Львова, завершували шлях у депо на вулиці Городоцькій.

Повернення на старий маршрут.

Під час ремонту площі Двірцевої маршрути рейкових, що прямували до головного вокзалу Львова, завершували шлях у депо на вулиці Городоцькій. Однак трамваї номер 4, 7 та 9 відновили курсування до двірця ще на початку грудня 2019 року.

Це було пов’язано, зокрема, із тим, що платформи на зупинці «Приміський вокзал» були зависокими для берлінських трамваїв, що курсують за шостим маршрутом.

Комунальники це пояснювали тим, що платформи на зупинці «Приміського вокзалу» були надто високими для берлінських трамваїв, що курсують за шостим маршрутом.

А уже з суботи, «шістки» повернуться на маршрут вулиця Миколайчука – площа Двірцева.

Директор ЛКП «Львівелектротранс»Андрій Свищо пояснив, що під час реконструкції вулиці Чернівецької платформи на зупинці «Приміський вокзал» опустять так, щоб берлінські трамваї могли там зупинятись. Під час реконструкції ця зупинка не діє, тому трамваї №6, як і інші, минатиме її та зупинятиметься уже на площі Двірцевій.

Таким чином тепер покращиться доїзд львів’ян та туристів міста.

Нагадаємо, що у Львові запустять два нові трамвайні маршрути. У місті Лева планують сполучити трамвайною колією вулицю Замарстинівську з вулицею Мазепи.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next