У Львові через спалах коронавірусу тимчасово закривають 2 дитячі садочки

У Львові через спалах коронавірусу тимчасово закривають 2 дитячі садочки
Про це повідомила начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.У вихователя дошкільного закладу №12, що на вулиці Довбуша підтвердився позитивний ПЛР-тест.

Про це повідомила начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

У вихователя дошкільного закладу №12, що на вулиці Довбуша підтвердився позитивний ПЛР-тест. Як зазначають у мерії, у його помічника теж піднялася температура.

Цей садочок буде закритим впродовж двох тижнів, до 11 серпня включно.

Також із понеділка зупиняє на певний час роботу садок № 92 на вулиці Карпатській. У цьому навчальному закладі виявили COVID-19 у психолога, тому тут освітній процес буде пригальмовано із 3 до 16 серпня включно.

Усі працівники згаданих закладів повинні впродовж 2 тижнів перебувати на самоізоляції.

Варто зазначити, що з 17 липня міська комісія з ТЕБ і НС вирішили дозволити відновити роботу дитячих садків, готелям та інклюзивно-ресурсним центрам, проте з дотриманням обов’язкових карантинних обмежень.

Окрім цього, що за останню добу на Львівщині провели 923 ПЛР-тести, 147 з них – позитивні. Серед хворих – 74 жителів міста Лева. Загалом на COVID-19 в області захворіли 9526 осіб, 2314 пацієнтів одужало, а 260 померло.

Нагадаємо, що у львівському парку культури знову запрацювали атракціони. 3-річна Єва, одна із тих, хто з нетерпінням очікували на відкриття атракціонів у Парку культури. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові в під'їздах вже протягом місяця немає світла у під’їздах
Мешканці будинку, що на вулиці Бойчука, 3 скаржаться на відсутності електроенергії. Кажуть, що усе через конфлікт з «Львівобленерго»."Нам надали договір з «Львівобленерго».
Loading...
Load next