«Rapid Trident-2020»: розпочалася фінальна конференція з планування навчань

«Rapid Trident-2020»: розпочалася фінальна конференція з планування навчань
Про це повідомляє Міноборони України.

Про це повідомляє Міноборони України.

Участь у роботі беруть не лише військовослужбовці ЗСУ і країн-учасниць навчання, а й представники інших силових відомств за координації Антитерористичного центру при СБУ, Нацгвардії України, Держприкордонслужби, Нацполіції, Управління державної охорони України, а також Товариства Червоного Хреста.

До роботи залучені й представники збройних сил Королівства Данії, Литви, ФРН і Польщі.

Як планується, участь у маневрах візьмуть близько 2500 осіб з понад 10 країн світу. Найчисленнішим підрозділом від наших Збройних Сил буде одна з механізованих бригад оперативного командування «Південь».

"Наше головне завдання – впродовж наступних п’яти днів остаточно узгодити всі питання проведення цьогорічного навчання. Це, насамперед, перелік учасників, необхідні заходи безпеки через пандемію, сценарій навчання, роль і місце кожного підрозділу, завдання підрозділу OPFOR (позначення дій противника), система логістичного забезпечення, зв’язок тощо", – повідомив під час відкриття конференції начальник Управління підготовки оперативного командування «Південь» полковник Дмитро Красильников, який буде керувати навчанням від України.

Навчання «Rapid Trident-2020» заплановані на другу половину вересня в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ.

https://www.youtube.com/watch?v=n6Kd76NHgbY

Нагадаємо, що львів’янка звернулась до СБУ з заявою про спробу її вербування. Тримали у підвальних приміщеннях, застосовували тортури та намагалися схилити до співробітництва.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next