Від 10 євро – до 50 доларів: так подорожувальники оцінюють непроходження обсервації після перетину українського кордону

Від 10 євро – до 50 доларів: так подорожувальники оцінюють непроходження обсервації після перетину українського кордону
Як інформують у Західному управлінні Держприкордонслуждби, упродовж двох діб, в пунктах пропуску «Рава – Руська»», «Шегині», «Краківець» та «Грушів» «зеленим беретам» пропонували 50 та 20 доларів СШ

Як інформують у Західному управлінні Держприкордонслуждби, упродовж двох діб, в пунктах пропуску «Рава – Руська»», «Шегині», «Краківець» та «Грушів» «зеленим беретам» пропонували 50 та 20 доларів США, 10 євро, та тричі по 400 грн.

Усе, щоб уникнути обов’язкової обсервації та за відсутність страхового поліса.

"Прикордонники від хабарів відмовились, натомість – проінформували співробітників Нацполіції щодо можливих ознак злочину передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", - проінформували співробітників Нацполіції. Вартові рубежу зазначили, що це пропонували як українці, так й іноземці.

І нагадують: МОЗ України визначило країни червоної зони, при виїзді з яких, громадяни повинні пройти двотижневу обсервацію або самоізоляцію із додатком «Дій вдома».

Також вони можуть пред’явити результати ПЛР-аналізу, зробленого не раніше, ніж за 48 годин до перетину кордону, або здати ПЛР-тест в Україні.  І лише тоді будуть звільнені від проходження обсервації.

Варто зазначити, МОЗ України визначило країни червоної зони, при в'їзді з яких в державу громадяни мають пройти 14-денну самоізоляцію із додатком «Дій вдома». Також вони можуть пред'явити результати ПЛР-аналізу, зробленого не раніше, ніж за 48 годин до перетину кордону, або здати ПЛР-тест в Україні – тоді будуть звільнені від проходження обсервації. До країн цієї зони належить також Польща.

Нагадаємо, що посадовців львівської облдержадміністрації підозрюють у корупційних схемах. Розкрадання на будівництві амбулаторії. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next