У Львові старші жінки допомагають українським військовим

У Львові старші жінки допомагають українським військовим
За словами голови організації «Батальйону відважних жінок» Ганни Гулій, колись було набагато більше людей, а з часом вони стають пасивні.

За словами голови організації «Батальйону відважних жінок» Ганни Гулій, колись було набагато більше людей, а з часом вони стають пасивні.

Відтак, левову частку свого часу жінки присвячують підготовці багажу. Більшість страв готують із домашніх продуктів: ліплять вареники, голубці та палюшки, печуть налисники й пиріжки. Пані Софія, найповажніша у «Батальйоні відважних жінок». Каже: уже протягом 5 років чи не щодня приходить та готує, плете чи шиє.

"Ми приходимо майже кожен день і працюємо до 14 чи 15 години. Довше не витримуємо, бо старші жінки", - додає членкиня Софія Яремчук.

На плечах таких активних та небайдужих жінок й можна сказати тримається організація. Адже вони переконані, що навіть в умовах пандемії не можна забувати про наших захисників.

"На свята потрібно потішити наших захисників і подякувати їм за те, що ми тут можемо святкувати й Різдво, і Великдень, адже якби не вони, напевно, ми б тут не мали всіх цих днів. Це наш девіз, і, я думаю, він буде до кінця", - розповіла голова Ганна Гулій.

Заморожені домашні страви, фрукти, печиво та чимало іншого - усе це систематично жінки відправляють безпосередньо на передову. Долучається до цієї важливої справи й об’єднання «Батьківщина».

"Їх потрібно пам'ятати не тільки тоді, коли вони повертаються героями, а кожного дня. Це вже другий автобус сьогодні. Ми бачимо, який об'єм продуктів був необхідний і скільки роботи зроблено. Коли ми долучаємося, то допомагаємо не тільки хлопцям, а й собі, пані Гані з командою відважних жінок", - повідомила голова Шевченківської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Алла Нижник.

І так протягом року до наших солдатів на схід відправляють близько десятка машин, каже голова організації. Цього разу 2 автівки зі смаколиками та необхідними речами попрямували на передову саме напередодні Дня Захисника.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ
Російська Федерація в окупованих районах Донецької і Луганської області за два роки надала російське громадянство в спрощеному порядку майже 530 тисячам жителів.
Loading...
Load next