Львівські астрологи про красиві дати для важливий подій

Львівські астрологи про красиві дати для важливий подій
П’ятницю 13-го люди бояться, а от дати зі співзвучними цифрами називають щасливими."У нас є результативна статистика по попередньому року.

П’ятницю 13-го люди бояться, а от дати зі співзвучними цифрами називають щасливими.

"У нас є результативна статистика по попередньому року. В такі гарні дати, як 20.02.20, ми реєстрували по 90 шлюбів. І це хороша статистика для нас, тому що у звичайний день лютого ми реєструємо 20-30", - розповів у коментарі ПравдаТУТ Львів начальник Західного міжрегіонального управління юстиції у Львові.

Втім нумерологи зазначають, що не завжди такі дати є сприятливими для людей.

"При підборі будь-якої дати ми обов’язково зрівнюємо дату народження людини з датою, в яку буде ця подія. При певній формулі внаслідок взаємодії чисел ми бачимо картину, яка може відбутися", - пояснила спеціалістка Катерина Дубчак.

Таким чином, щоб день приніс успіх не потрібно, щоб цифри були симетричними. Тут нумерологи керуються саме датою народження людини й тим, який меседж ті цифри несуть тій чи іншій особистості. 

"Коли душа йшла на перевтілення на Землю, ми обирали собі відповідно дату народження і програму, яку буде виконувати. Усе залежить від людини", - додала Катерина.

Між іншим, астрологи у своїх прогнозах не покладають великих сподівань на дати, з яких би цифр вони не складались.

"Більш важливим, із точки зору астрології, являється розміщення і положення планет і місяця відносно Землі на відповідний час. Потрібно уважно придивлятися до тих чи інших дат, тому що ця цифрова симетрія не завжди несе якісь сприятливі астрологічні впливи", - зазначив астролог Олег Горбань.

Окрім цього, неабиякою популярністю користуються символічні святкові дати, як-от День святого Валентина. Цьогоріч він припадає на вихідний, в юстиції вже кажуть : працюватимуть наповну, щоб зареєструвати шлюби всіх охочих.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next