На Львівводоканалі живе пара лебедів (фото)

На Львівводоканалі живе пара лебедів (фото)
Як відомо, вода на каналізаційних очисних спорудах тепла навіть у зимовий період.Про це повідомили у пресслужбі ЛКП "Львівводоканал"."Львів захурделило і скрізь холодно, а на наших каналізаційних оч

Як відомо, вода на каналізаційних очисних спорудах тепла навіть у зимовий період.

Про це повідомили у пресслужбі ЛКП "Львівводоканал".

"Львів захурделило і скрізь холодно, а на наших каналізаційних очисних спорудах оселилася пара лебедів. Температура води у відстійниках взимку тримається в межах 14-15 градусів і не замерзає, ця пара знайшла тепленьке місце для зимівлі. Це нагадує нам, що попри холод і сніг – весна поруч", – зазначається у повідомленні.

Фото: ЛКП "Львівводоканал"

Також львів'яни можуть допомогти птахам, правильно нагодувавши їх.

За словами директора національного природничого парку "Північне Поділля" Андрія Кийко, найкраща пожива для лебедів – зерно, подрібнена морква чи капуста.

Зокрема, суворо забороняється годувати пернатих хлібом, чипсами та сухариками.

Нагадаємо, що у Львові Домівка врятованих тварин відновлює роботу після карантину.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Не хотів одягати маску": чоловіка, який влаштував скандал на борту літака затримала поліція (відео) "Не хотів одягати маску": чоловіка, який влаштував скандал на борту літака затримала поліція (відео)
Чоловік влаштував справжній скандал, оскільки не хотів одягати захисну маску та кричав, що і ній йому "нічим дихати". Згодом, після прильоту у Київ порушника затримала поліція.
У Франції підготували близько 60 тис. пропозицій для розміщення біженців з України У Франції підготували близько 60 тис. пропозицій для розміщення біженців з України
Для вимушено переміщених людей з України підготували від 50 до 60 тисяч пропозицій житла
Loading...
Load next