Як працює Гаряча лінія міста Львова

Як працює Гаряча лінія міста Львова
Тиждень тому після снігопадів на дахах будинків у важкодоступних місцях утворювалися бурульки. Збити їх без допомоги комунальників було неможливо.

Тиждень тому після снігопадів на дахах будинків у важкодоступних місцях утворювалися бурульки. Збити їх без допомоги комунальників було неможливо. Тому львів’яни часто зверталися на «Гарячу лінію міста» з подібними проханнями.

Інколи схожі скарги, які залишали користувачі на її Фейсбук-сторінці, викликали чимало дискусій поміж містян. Одні писали «з цією проблемою можна впоратися самостійно», інші – «навіщо виконувати роботу за комунальників».

Та на ваш виклик на «Гарячій лінії» відреагують у будь-якому випадку. Адже ця служба працює для розв'язання різноманітних питань, які турбують мешканців Львова. Здебільшого надходять повідомлення про громадський транспорт, комунальні питання та ремонти електричних чи каналізаційних мереж.

Але перед тим, як звертатися, варто оцінити, чи можливо самостійно усунути проблему. Якщо ж ні, то варто просити допомогу у кілька способів: телефоном, через інтернет-портал, соцмережі чи спеціальний додаток на смартфоні. Тут потрібно лише обирати проблему, яка турбує, описати її, додати фото або відео та натиснути відправити.

Але потрібно обов’язково надати свої контактні дані, бо анонімні звернення не приймаються.

"Якби ми приймали такі звернення, то, по-перше, порушували закон. По-друге, «Гаряча лінія міста» контролює кожне звернення, стан його виконання. Опісля людина має підтвердити, що роботи виконані й все гаразд", - пояснила у коментарі ПравдаТУТ Львів начальниця управління інформаційних послуг Львівської міськради Наталія Алохіна.

Додамо, зараз у телефонній службі працює 19 осіб. Лише за лютий вони прийняли більш ніж 30 тисяч дзвінків та зареєстрували близько 12 тисяч звернень. У порівняні з минулим роком за місяць кількість повідомлень від містян збільшилася втричі.

https://www.youtube.com/watch?v=Q6kpRoAZwDg

Нагадаємо, що у Львові двірники, що очищають сніг, отримають премії.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next