У Львові двірники, що очищають сніг, отримають премії

У Львові двірники, що очищають сніг, отримають премії
Про це розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк."З 7 по 19 лютого, згідно з даними Гідрометцентру, випало 234% місячних опадів.

Про це розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

"З 7 по 19 лютого, згідно з даними Гідрометцентру, випало 234% місячних опадів. Це назагал 40−45 см снігового покрову. Востаннє такий снігопад був у 2013 році", - зазначила посадовиця.

За цей час до прибирання міста від снігу було залучено 2060 двірників. 

Згідно з підсумками очищення міста від наслідків снігопадів, було вивезено 5244 самоскиди снігу, використано 16,6 тис. м³ протиожеледних засобів для посипання вулиць.

Окрім цього, залучили 12 вишок і 16 верхолазів для ліквідації снігових нависань з дахів.

Як повідомили у мерії, у місті Лева цілодобово працювало 139 одиниць комунальної техніки.

Зараз комунальні служби вивозять сніг, чистять прибордюрну частину вулиць від залишків піскосуміші, а також очищають дощоприймачі.

За результатами роботи у лютому кращі двірники отримають премії.

Нагадаємо, що у Львові розгорівся скандал через лайно собак на вулицях.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У російських загарбників на Харківському напрямку почалися масові бунти (відео) У російських загарбників на Харківському напрямку почалися масові бунти (відео)
Цілі підроздіти російських вояк відмовляються йти у наступ.
Скандал з українською блогеркою: Аліну Френдій підозрюють у незаконній вакцинації (відео) Скандал з українською блогеркою: Аліну Френдій підозрюють у незаконній вакцинації (відео)
Блогерка в соцмережі показала, що йде з чоловіком вакцинуватися у приватну клініку препаратом Pfizer. Проте згодом видалила відео, а натомість виклала нове – без відміток препарату та медзакладу.
Loading...
Load next