З 8 березня перекриють частину вул. Б. Хмельницького

З 8 березня перекриють частину вул. Б. Хмельницького
Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.Зазначається, що з понеділка, 8 березня, 08:00 і до 31 грудня, 20:00 буде перекрито рух транспорту на ділянці від вул.

Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Зазначається, що з понеділка, 8 березня, 08:00 і до 31 грудня, 20:00 буде перекрито рух транспорту на ділянці від вул. Олійної до заїзду на автовокзал «Північний».

Пояснюють це проведенням ІІІ етапу робіт з реконструкції вул. Б. Хмельницького.

Фото умовне

Ремонт проводить ТзОВ «Онур». Замовник робіт - ЛКП «Львівавтодор».

Об'їзд дороги відбуватиметься згідно з затвердженою схемою організації дорожнього руху.

Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР вибачається за тимчасові незручності.

Нагадаємо, що у Львові хочуть підняти ціну за проїзд у маршрутці до 14 грн.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
рф готує плацдарм для відсікання українських сил на Донбасі - британська розвідка рф готує плацдарм для відсікання українських сил на Донбасі - британська розвідка
Росіяни спробують захопити Краматорськ і Сєвєродонецьк.
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
"Попереду Боснія": Петраков прокоментував першу перемогу збірної України (відео) "Попереду Боснія": Петраков прокоментував першу перемогу збірної України (відео)
Головний тренер збірної України з футболку заявив, що ця перемога нічого не буде варта, якщо не вдасться обіграти Боснію.
Loading...
Load next