У Львові представили 3D-мапу вулиць міста та їх археологічних знахідок

У Львові представили 3D-мапу вулиць міста та їх археологічних знахідок
У Львові презентували онлайн-проєкт «Археологічні знахідки Львова» про таємниці, які приховує львівське середмістя, інформує пресслужба мерії.Захід про таємниці, які приховує львівське середмістя ві

У Львові презентували онлайн-проєкт «Археологічні знахідки Львова» про таємниці, які приховує львівське середмістя, інформує пресслужба мерії.

Захід про таємниці, які приховує львівське середмістя відбувся під час трансляції у Фейсбуці ЛКП «Бюро спадщини» управління охорони історичного середовища Львівської міської ради.

Зазначимо, це спільний проєкт Рятівної археологічної служби, «Бюро спадщини» та компанії Skeiron.

Представлено інтерактивну 3D-мапу, що складається з 4 розділів, які на основі знахідок розповідають, як виглядало житло львів'ян у різні епохи: інфраструктура міста, зокрема, водогін чи каналізація, а також історія оборонних та сакральних споруд.

На спеціальній платформі можна дізнатися, де і що цікаве виявили археологи у Львові місті за останні роки.

Нагадаємо, що реставрують корпус “Львівської політехніки” на вул. Князя Романа, 3а.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Не хотів одягати маску": чоловіка, який влаштував скандал на борту літака затримала поліція (відео) "Не хотів одягати маску": чоловіка, який влаштував скандал на борту літака затримала поліція (відео)
Чоловік влаштував справжній скандал, оскільки не хотів одягати захисну маску та кричав, що і ній йому "нічим дихати". Згодом, після прильоту у Київ порушника затримала поліція.
У Франції підготували близько 60 тис. пропозицій для розміщення біженців з України У Франції підготували близько 60 тис. пропозицій для розміщення біженців з України
Для вимушено переміщених людей з України підготували від 50 до 60 тисяч пропозицій житла
Loading...
Load next