Львів'яни збирають голоси для петиції про заборону реалізації алкоголю у місті

Львів'яни збирають голоси для петиції про заборону реалізації алкоголю у місті
На сайті електронних петицій ще 3 лютого, з'явилась заява з ініціативою заборонити продаж будь-яких напоїв які містять у своєму складі алкоголь.

На сайті електронних петицій ще 3 лютого, з'явилась заява з ініціативою заборонити продаж будь-яких напоїв які містять у своєму складі алкоголь. Це також стосується і пива.

" Пияцтво в Україні – гостра соціально-культурна проблема. За не підтвердженими даними, щороку в Україні ставлять на облік 100 тисяч алкозалежних осіб, а це може говорити про набування ознак національної епідемії, крім того, надмірне вживання алкоголю призводить до десятки тисяч смертельних наслідків ", - зазначається у петиції.

Станом на 16:00 годину, 22 березня, зібрано вже 409 підписів.

Автор петиції Олег Дутко, пропонує на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради прийняти рішення рекомендувати суб’єктам господарської діяльності, незалежно від форм власності, заборонити реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території Львова. А продавати такі товари можна буде лише за межами міста.

Зазначимо, щоб депутати ЛМР розглянули цю петицію її повинно підписати не менше 500 осіб.

Нагадаємо, у Львівській області жителі Нового Роздолу залишилися без гарячої води.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
ВПО можуть отримати міжнародну грошову допомогу: які програми доступні ВПО можуть отримати міжнародну грошову допомогу: які програми доступні
Окрім державних виплат переселенці можуть розраховувати на міжнародну допомогу.
Loading...
Load next