Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов

Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.

Укрзалізниця та Нацполіція проводять спеціальні рейди для перевірки дотримання карантинних вимог на вокзалах та у потягах. В "Укрзалізниці" також повідомили, що контроль за дотриманням масочного режиму буде посилений. Про це повідомляє пресслужба залізничного перевізника.

" Ми дотримуємося всіх карантинних обмежень та заходів, прагнемо забезпечити максимальний комфорт і водночас максимальну безпеку під час пасажирських перевезень. Саме тому спільно з Національною поліцією ми посилили контроль за дотриманням карантинних вимог у пасажирських поїздах і на об’єктах залізничного транспорту ", – розповів в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик. 

Зазначається також, що за сьогоднішній день правоохоронці обмежилися складанням тільки одного протоколу про адміністративне порушення для пасажира на вокзалі, який відмовлявся від носіння маски, але попередили понад 20 пасажирів у вагонах, маски на яких були надіті неправильно.

Зокрема, Укрзалізниця планує й надалі продовжити практику рейдів поїздами та електричками із залученням Нацполіції. Також компанія інформуватиме пасажирів про небезпеку Covid-19 на табло й екранах вокзалів, аудіосповіщеннями та масштабною кампанією у вагонах.
 

Читайте також
У МОН розповіли, чи будуть школярі навчатися влітку У МОН розповіли, чи будуть школярі навчатися влітку
За законом, навчальний рік у школах триває до 30 червня. Але освітній заклад чи місцева влада має право подовжувати навчальний рік, або закінчити його традиційно.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Стало відомо, чи посилять карантин на Великдень і травневі свята Стало відомо, чи посилять карантин на Великдень і травневі свята
Максим Степанов розповів про динаміку щодо захворюваності на коронавірус в Україні.
Loading...
Load next