У Києві митники затримали елітну "євробляху" - Lamborghini Aventador за 600 тисяч євро (фото)

У Києві митники затримали елітну "євробляху" - Lamborghini Aventador за 600 тисяч євро (фото)
Елітний спорткар Lamborghini Aventador за 600 тисяч євро, ввезли з Польщі в лютому 2020 року і ще досі не розмитнили.

Київські митники разом з Нацполіцією України викрили незаконне перебування на митній території Україні автомобіля Lamborghini Aventador, якого ще називають еталоном якості серед суперспорткарів. Вартість елітного спорткара становить понад 600 тисяч євро - це близько 19 260 000 мільйонів гривень, повідомляє пресслужба Київської митниці.

Замість ввезти дороге авто законно і з гідністю оплатити при цьому всі передбачені митні платежі або ж вчасно вивезти його за межі митної території України, з Lamborghini зробили справжнього нелегала, - йдеться у повідомленні.

Під час перевірки електронної митної бази даних перевіряльники з'ясували, що автомобіль ввіз на територію України громадянин Ізраїлю ще в лютому 2020 року – у режимі тимчасового ввезення на строк до одного року.

Зокрема, згідно з інформацією Державної митної служби, автомобіль по закінченню строку вивезений за межі України не був, та з заявою щодо продовження терміну тимчасового ввезення спорткару його власник до митниці не звертався. Тому, нещодавно у цій справі судом було винесено рішення, відповідно до якого на власника авто було накладено штраф у розмірі 170 тисяч гривень.

Читайте також
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео) Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео)
Розмитнити автомобілі з іноземною реєстрацією українцям стало простіше. Власники транспортних засобів, ввезених із ЄС, зможуть отримати українські номерні знаки зі знижкою ще протягом 180 днів.
Заправки, які належать групі Коломойського оштрафували на 4,7 млрд грн
Антимонопольний комітет України визнав дії компаній групи «Приват» олігарха Ігоря Коломойського на ринку бензину і дизпалива антиконкурентними та оштрафував їх на 4,7 млрд грн.
Loading...
Load next