Обережно шахраї: "ПриватБанк" попереджає про зловмисників, які прикриваються його брендом

Обережно шахраї: "ПриватБанк" попереджає про зловмисників, які прикриваються його брендом
Державний "ПриватБанк" попередив українців про небезпеку. Невідомі шахраї створили фейковий сайт, який копіює символіку та айдентику банку.

"ПриватБанк" попередив українців про шахрайський сайт, зареєстрований невідомими особами у США, який незаконно використовує логотип та айдентику банку. 

Про це повідомила пресслужба "ПриватБанку" та речник фінустанови Олег Серга.

У банку попередили, що сайт https:/ /p-invest.site (наразі він недоступний) не має жодного відношення до їхнього бренду.

ПриватБанк попереджає клієнтів та всіх українців про небезпеку контактування з шахраями та участі у таких проектах, та звернувся до відповідних правоохоронних органів із заявою задля припинення діяльності шахраїв, - повідомив Олег Серга

Фахівців з кібербезпеки "ПриватБанку" повідомляють, що цей сайт є на 100% шахрайським та використовує посилання на неіснуючі інвестиційні проекти та компанії без їхньої згоди, а також незаконно використовує айдентику банку та інших юридичних осіб.

Зловмисники обіцяють високий дохід за схемою, що нагадує фінансову піраміду. Після заповнення форми оператор телефонує, аби «дотиснути» людину. 

У "ПриватБанку" наголосили, що вони ніколи не проводять призові опитування, розіграші та реєстрації на сторонніх сайтах із виплатою грошових винагород.

Loading...
Load next