В Україні успішно випробували новий реактивний снаряд "Тайфун-1" (відео)

В Україні успішно випробували новий реактивний снаряд "Тайфун-1" (відео)
В Україні відбулися успішні випробування нового реактивного снаряду калібру 122 мм "Тайфун-1".

Українські військові провели випробування нового реактивного снаряда калібру 122 мм "Тайфун-1" для модернізованої системи залпового вогню БМ-21У "Верба", які закінчились успіхом. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Боєприпас від ДП "Конструкторське бюро "Південне" ім. М.К. Янгеля" розроблено для модернізованої системи залпового вогню БМ-21У "Верба".

Результати випробувань "Тайфун-1" будуть використані в ході розробки реактивного снаряду "Тайфун-2" для модернізованої системи залпового вогню "Буревій", - повідомив міністр оборони Андрій Таран. 

За словами Тарана, КБ "Південне" також з успішним результатом провело державні (льотні) випробування відремонтованих ракет для тактичного ракетного комплексу "Точка-У".

Загалом було здійснено чотири успішних пуски – два реактивними снарядами "Тайфун-1", а інші два - "модернізованими та відновленими зразками ракет для "Точки-У". 

 

Читайте також
В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео) В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео)
Безпілотник може вражати надводні і наземні цілі. Під час випробувань перевіряли роботу корисного навантаження та станцій управління.
Loading...
Load next