Інцидент з домаганням до дівчат у потязі: в Укрзалізниці прокоментували ситуацію

Інцидент з домаганням до дівчат у потязі: в Укрзалізниці прокоментували ситуацію
Вирішити ситуацію не хотіли ні провідниця, ні начальник поїзда, ні поліцейські. В Укрзалізниці повідомили, що будуть реагувати не лише на бездіяльність зі сторони своїх працівників, а й на бездіяльність поліції.

Пасажирка потяга Львів – Маріуполь Катерина Стельмащук розповіла, як до неї та її подруги чіплявся попутник. Про це дівчина повідомила у своєму Facebook.

За словами Катерини, інцидент розпочався ще у Львові, коли вона разом із товаришкою зайшли до свого купе. Їхнім сусідом був чоловік, який поводив себе неадекватно та розпивав алкогольні напої.

Попутник чи не одразу поставив дивне запитання дівчатам: "Девачки, вы голенькие спите или переодеваетесь?".

Потім до нього прийшов товариш, і вони у двох почали шуміти. Чоловіки голосно говорили та слухали музику. На зауваження пасажирок не реагували. 

Катерина поскаржилася на нього провідниці, яка повідомила про ситуацію начальника потяга.

Проте, пасажирці вони не змогли або ж не хотіли допомогти, заявляючи, що у нього є квиток і з ним нічого не можна зробити. Дівчата неодноразово вказували на порушення чоловіка, адже він розпивав алкогольні напої та заважав іншим пасажирам. 

Правоохоронці, яких викликали дівчата, також не допомогли та не змогли втихомирити пасажира.

​Закінчилося все тим, що Катерина разом із подругою переселилися в інше купе, а дівчина, яка їхала з ними, змушена була подорожувати з неадекватом.

 

В Укрзалізниці переконують, що у них є прописані дії у подібних ситуаціях, але в цьому випадку щось пішло не так. Цю ситуацію прокоментував керівник відділу комунікацій, маркетингу та досвіду пасажирів Олександр Шевченко.

Він зазначив, що в Укрзалізниці є прописаний механізм реагування на порушення порядку зі сторони пасажирів:

  • Зауваження порушнику;
  • Переселення потенційно потерпілої особи чи осіб в інше місце;
  • Ізоляція порушника;
  • Виклик поліції до найближчої залізничної станції;
  • Зняття порушника з поїзда.

До того ж, начальник потяга має миттєво реагувати на конфліктні ситуації.

Якщо начальник поїзда вбачає конфлікт або спірну ситуацію, він перш за все запропонує розселити учасників по різних купе. Це якраз те, що пішло не за планом у випадку з Катериною Стельмащук. Це взагалі дуже показовий випадок, який підсвітив одразу всі проблеми в купі, - зазначив Шевченко. 

Він також наголосив, що компанія реагуватиме не лише на бездіяльність зі сторони своїх працівників, а й на бездіяльність поліції.

Читайте також
"Укрзалізниця" запустить перший двоповерховий електропотяг за маршрутом Київ — Львів "Укрзалізниця" запустить перший двоповерховий електропотяг за маршрутом Київ — Львів
30 грудня 2021 року АТ «Укрзалізниця» відправить у перший рейс двоповерховий електропоїзд Skoda за маршрутом №747 Київ — Львів.
Нашестя тарганів у потягу: комахи повзали по пасажирах (відео) Нашестя тарганів у потягу: комахи повзали по пасажирах (відео)
Потяг "Одеса – Харків" атакувала навала тарганів. Через комах люди не спали всю ніч, адже вони повзали по пасажирах.
Loading...
Load next