Депутатка Одеської міськради емоційно описала ситуацію з комунальними лікарнями (відео)

Депутатка Одеської міськради емоційно описала ситуацію з комунальними лікарнями (відео)
Депутатка обурилася через те, що чиновники нібито захищають інтереси не комунальних лікарень, а приватних.

Під час засідання Одеської міської ради депутатка Ірина Куценко-Єсенович розкритикувала ситуацію з охороною здоров'я в місті.

Про це інформує місцеве видання "Думская".

Інцидент трапився 8 вересня, в Одеській міськраді під час засідання комісії з питань охорони здоров'я.

Це просто ж*па, просто ж*па. Вибачте за вираження. Чим ми зараз займаємося? Ми захищаємо інтереси міста, як депутати, чи ми захищаємо інтереси приватних лікарень, – наголосила чиновниця.

Відповідну реакцію у неї викликала ситуація в Одеському міському центрі профілактики та боротьби з ВІЛ/СНІД. Все тому, що пацієнти з нього переходять у приватну клініку, яка підписала договір з НСЗУ.

Відомо, що з 16 серпня в приватну клініку перейшло 540 пацієнтів. Відповідно комунальна лікарня втратила гроші, що виділяють на лікування з державного бюджету.

Зазначимо, що Ірина Куценко-Єсенович є депутатом міськради від партії "Довіряй справам".

 

Читайте також
Російські шпиталі не здатні впоратися з наявною кількістю поранених окупантів Російські шпиталі не здатні впоратися з наявною кількістю поранених окупантів
У РФ проводиться мобілізація медичного персоналу.
Силою тягнув учня до директора: з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо (відео) Силою тягнув учня до директора: з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо (відео)
Вчитель тягнув учня до директора силою за шию і за ноги.
Loading...
Load next