У Чернігові судитимуть чоловіка за непристойний напис на паркані про Зеленського (відео)

У Чернігові судитимуть чоловіка за непристойний напис на паркані про Зеленського (відео)
Жителя Чернігова Олександра Тарнавського звинувачують в образі президента через графіті "Зєля, х**ло", його будуть судити.

Користувач Facebook Олександр Тарнавський повідомив, що 13 вересня суд у Чернігові розгляне справу за звинуваченням його у хуліганстві через напис на паркані. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі. 

У коментарі "Буквам" Олександр Тарнавський заявив, що про існування провадження стосовно нього він дізнався випадково:

Чи у вівторок, чи в середу, випадково… Стояв на площі в центрі Чернігова, мене оточила купа поліції, муніципальна варта, як якогось небезпечного злочинця, запропонували пройти у відділок. Я звісно відмовився, на пропозицію кажу: "Або є законні підстави, якщо я затриманий і маю іти, або давайте на місці розбиратись, чи є якась справа". І виявилось, що поліція відкрила на мене кримінальну справу по 296 статті (Кримінального кодексу України) – хуліганство, але суд її закрив, тобто, я навіть цього не знав, - заявив чоловік.

Також Тарнавський зазначив, що на нього повісили 120 написів “Зєля х*йло”, які з’явились у Чернігові.

Але я, по-перше, не бачу образи президента, тому що там написано "Зеля", ну і "х*йло" там написано через зірочку, там навіть цього слова нема повністю, - сказав Олександр.

На вебсайті Національної поліції України розміщене повідомлення, у якому йдеться про те, що поліціянти склали адмінпротокол щодо жителя Чернігова, який написав на паркані нецензурні вислови.

Стверджується, що у поліції наявні докази причетності до скоєння правопорушення 28-річного місцевого мешканця, зокрема, відео, на якому чоловік сам визнає свою причетність до хуліганських дій. 

 

Loading...
Load next